DirectAdmin informatie over toegang tot de website bestanden

DirectAdmin informatie | Toegang bestanden op de server

In een eerder bericht hebben wij het gehad over het inloggen en het bekijken van de Your Account view van het DirectAdmin programma. In dit bericht zullen wij ons verdiepen in het toegang krijgen tot de website bestanden via het DirectAdmin programma. Hiervoor dien je dus al ingelogd te zijn in het programma. Indien je niet weet hoe je moet inloggen verwijzen we je graag naar het eerste bericht over DirectAdmin.

De meest belangrijke zaken uit de DirectAdmin module zullen wij bespreken in vier berichten.

DirectAdmin informatie | Toegang tot bestanden op de server

Via de DirectAdmin module heb je toegang tot de website bestanden die op de server staan. Klik hiervoor in het menu op ‘Files’ of op ‘File Manager’ onder het Your Account onderdeel (zie onderstaande afbeelding). Beide brengen je bij de bestanden van de blog of website.

Toegang tot bestanden op de server

Je zult nu terecht komen in een soortgelijk scherm als onderstaande afbeelding. Hier heb je toegang tot alle bestanden van je website. Zorg ervoor dat je een back-up maakt van de bestanden als je ze wilt wijzigen zodat je ze altijd kunt terugzetten wanneer er iets fout gaat tijdens het wijzigen.

DirectAdmin informatie | Toegang bestanden op de server

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*