DirectAdmin informatie over webmail toegang

DirectAdmin informatie Webmail Squirrelmail

In de vorige berichten over het beheer van het DirectAdmin programma hebben we het al gehad over het loginproces, de Your Account view, hoe je toegang krijgt tot de website bestanden en de instellingen van e-mail accounts. Je kunt deze berichten via onderstaande opsomming raadplegen. In dit bericht zullen wij ingaan op de webmail functionaliteit van het DirectAdmin programma.

De meest belangrijke zaken uit de DirectAdmin module zullen wij bespreken in vier berichten.

DirectAdmin informatie | Webmail toegang

DirectAdmin informatie Webmail Squirrelmail

In het vorige bericht hebben wij het gehad over het aanmaken van e-mailaccounts en het instellen van forwarders. Deze gegevens zul je nu ook gebruiken om in te loggen in het e-mailprogramma dat bij DirectAdmin geleverd wordt.

Met de Webmail tool krijg je online toegang tot je e-mailaccount(s). Klik hiervoor in het menu op Webmail. Dit zal een nieuw scherm openen met de SquirrelMail Login module (zie afbeelding rechts). Vul hier bij ‘Name’ je e-mailadres in, bij ‘Password’ je wachtwoord in en klik op de knop ‘Login’ om toegang te krijgen tot je e-mailaccount.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*