WordPress handleiding – Nieuwe gebruiker toevoegen

Wordpress hanleiding - nieuwe gebruiker toevoegen

Wordpress hanleiding - nieuwe gebruiker toevoegen navigatiemenuJe kunt een nieuwe gebruiker toevoegen die toegang krijgt tot de WordPress blog of website. Dit kunnen abonnees, schrijvers, auteurs, redacteurs en beheerders zijn. Ga hiervoor in de navigatiebalk (linkerkant) naar ‘Gebruikers’ en klik vervolgens op ‘Nieuwe toevoegen’ (zie afbeelding rechts). Hierdoor kom je op een nieuwe pagina terecht waarop je de persoonlijke gegevens van de nieuwe gebruiker invult. Alleen de gebruikersnaam, het e-mailadres en het wachtwoord zijn verplichte velden. Je kunt hier ook opdracht geven dat, wanneer je de gegevens van de nieuwe gebruiker opslaat, hij/zij automatisch een bericht ontvangt met zijn/haar inloggegevens. Zorg ervoor dat je altijd op de knop nieuwe gebruiker toevoegen klikt om de wijzigingen definitief te maken.

Wordpress hanleiding - nieuwe gebruiker toevoegen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*