WordPress widget | Links widget

Links widget voorbeeld

De Links widget toont een overzicht van alle (of een selectie) ingevoerde links in de widget balk. Heb je bijvoorbeeld een aantal leuke websites welke je graag wilt delen met je bezoekers, dan kun je deze met behulp van de Links Widget weergeven. 

Links widget instellingenIn de instellingen van de widget (afbeelding rechts) kun je aangeven of je alle links of een selectie van je links (op categorie) wilt toevoegen aan de balk. Ook is het mogelijk om in te stellen of er een afbeelding, een linknaam, een linkbeschrijven en een linkwaardering getoont worden.

Links toevoegen

Hoe voeg je links toe aan je website? In het kort voeg je een link toe door in het navigatiemenu (linkerkant) naar ‘Links’ te gaan, vervolgens klik je op ‘Nieuwe toevoegen’. In de pagina die nu geopend wordt kun je de naam, het webadres, een beschrijving van de link, de categorie, het doel (bv. openen in een nieuw venster of juist niet), de link relatie en een afbeelding toevoegen. Klik tot slot op ‘link toevoegen’ om je instellingen te bevestigen.

 Links widget voorbeeld

Bovenstaande afbeelding geeft weer hoe de widget eruit ziet op een website (weergave kan er anders uitzien bij andere thema’s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*