Meest recente reacties widget informatie

Recente reacties Widget informatie

Dit is een populaire widget voor bloggers, het geeft namelijk de meest recente reacties weer in de widgetbalk. Na verloop van tijd word je website populairder en zullen meer bezoekers terugkomen, hierdoor is de kans groter dat ze een reactie achterlaten. De naam van de bezoeker en de titel van het bericht of pagina waarop is gereageerd worden getoond in de meest recente racties widget.

Recente reacties Widget instellingenIn de instellingen van de recente reacties widget (afbeelding rechts) kun je de titel aanpassen en aangeven hoeveel reacties de widget maximaal mag tonen. Druk op save of opslaan om je instellingen en de plaatsing van de widget te bevestigen.

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe de recente reacties widget eruit ziet op een website (weergave kan er anders uitzien bij andere WordPress thema’s).

 Recente reacties Widget informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*