Tagwolk Widget voegt een visuele weergave van de tags toe

Meta widget voorbeeld

tagwolk widget instellingenEen Tagwolk, tag cloud, word cloud of woordwolk is een visuele weergave van de inhoudstags die op je blog of website worden gebruikt. Tags die vaker gebruikt worden, worden groter afgebeeld of op een andere wijze benadrukt. De tags staan op alfabetische volgorde gerangschikt in de tagwolk. Na het aanklikken van een tag in de tagwolk surf je door naar een pagina met gerelateerde onderwerpen / berichten.

In de instellingen van de Tag Cloud (wolk) widget kun je de titel aanpassen en instellen of je tags of categorieën wilt weergeven. Als je kiest voor categorieën worden de meest gebruikte categorieën groter afgebeeld.

[box] TAGS TOEVOEGEN: Je voegt tags toe aan berichten terwijl je deze aan het opmaken bent. Op de pagina waar je een bericht aan het maken bent staat in de rechterbalk een Tags menu. Vul in de balk de tags in die je wilt toevoegen (gescheiden door komma’s) en klik op toevoegen om de tags definitief toe te voegen aan je bericht.[/box]

Onderstaande afbeelding geeft weer hoe de tagwolk widget eruit ziet op een website (weergave kan er anders uitzien bij andere thema’s).

tagwolk widget voorbeeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*