Wat is een WordPress plugin?

wat is een plugin

wat is een pluginHet komt voor dat je een extra functie wilt toevoegen wat niet mogelijk is met behulp van WordPress / ePanel. Hiervoor zijn Plugins in het leven geroepen. De Plugins module staat in het navigatiemenu bij ‘Plugins’ (afbeelding rechts).

Wat is een WordPress plugin?

Een WordPress Plugin is een op zichzelf staand programma, code of script dat je kunt toevoegen aan de blog of website. Plugins worden over het algemeen gemaakt om de standaard functionaliteiten van de website uit te breiden. Plugins kunnen door iedereen gemaakt worden en zijn beschikbaar via de ‘Plugins’ module in het navigatiemenu, er zijn tienduizenden plugins te downloaden en daardoor is er voor elke wens wel een oplossing.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*