WordPress Kalender widget

Kalender widget voorbeeld

Kalender Widget instellingenDe Kalender widget toont een kalender in de widget balk. De datums waarop berichten zijn geplaatst op je blog zullen dikgedrukt weergegeven worden. Als de bezoeker op een dikgedrukte datum klikt wordt hij/zij direct doorgestuurd naar een nieuwe pagina met een overzicht van alle geplaatste berichten van die betreffende datum. In de instellingen van de Kalender widget (afbeelding rechts) vul je de titel in. Druk op de opslaan om de titel en plaatsing van de widget te bevestigen.

Kalender widget voorbeeld

Bovenstaande afbeelding geeft weer hoe de widget eruit ziet op een website (weergave kan er anders uitzien bij andere thema’s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*