Complete wordpress handleiding voor zowel beginners als gevorderden

WP-Handleiding-Widget-afbeelding

Het WordPress cms systeem is een van de populairste open source platformen van deze tijd en daarom hebben wij een uitgebreide wordpress handleiding geschreven zodat iedereen eenvoudig en snel aan de slag kan met zijn of haar nieuwe blog of website.

Sinds dat WordPress is ontstaan begon het in eerste instantie als platform waarop voornamelijk blogs gebouwd werden, tegenwoordig zijn er echter zoveel gebruikers en is het platform zo ver door ontwikkeld dat het de meest grafische en ingewikkelde websites aan kan. Hierdoor blijft het platform super populaire onder alle gebruikers en mag het maandelijks tien duizenden nieuwe gebruikers verwelkomen.

WP-Handleiding-Widget-afbeeldingWordPress handleiding van Blog Designs

De wordpress handleiding van BlogDesigns behandelt alle aspecten van het open source programma en meer. Zo wordt in de wordpress handleiding ook ingegaan op de server instellingen en het verschil tussen een WordPress.com en WordPress.org blog of website. Daarnaast zullen alle mogelijkheden van het programma doorgenomen worden waaronder:

  • Algemene instellingen
  • Maken van berichten en pagina’s
  • Widgets en Plugins
  • Media instellingen, toevoegen en wijzigen
  • Design aanpassen

De wordpress handleiding is de eerste Nederlandse wordpress handleiding die echt alle aspecten van het bouwen en ontwikkelen van een website aanpakt. In meer dan 150 pagina’s neemt de handleiding je mee door de magische wereld van WordPress. Indien je interesse in de handleiding hebt kun je deze hier bestellen of neem vrijblijvend contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@wphandleiding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*