FAQ

We hebben in de afgelopen jaren veel goede vragen mogen ontvangen. Daarom hebben we een FAQ gemaakt met de meestgestelde vragen en het antwoord. Wilt u alstublieft eerst de FAQ bekijken alvorens u ons een bericht stuurt?

U krijgt een WordPress blog, hosting en een NL domeinnaam bij bestelling van een Blog Designs abonnement. Wij installeren een Premium WordPress thema van uw keuze en vullen dit thema met dummy inhoud. Hierdoor kunt u na oplevering direct aan de slag met de invulling van uw nieuwe blog. Bovendien ontvangt u een uitgebreide WordPress handleiding, zodat u binnen aanzienlijke tijd precies weet wat u allemaal met WordPress kunt bereiken.
U kunt kiezen uit alle beschikbare WordPress thema's die er bestaan. Wij adviseren u om een van onze voorbeelden te kiezen of een ander thema op te zoeken via ThemeForest.net (de marktplaats voor WordPress thema's). Wij installeren indien gewenst ook thema's die u al in bezit heeft.
Het verschil tussen de drie abonnementen is de betalingsperiode. U kunt ervoor kiezen om per maand, per kwartaal of per jaar af te rekenen voor uw nieuwe blog. Bij betaling per jaar bent u het goedkoopste uit.
Alle klanten van Blog Designs ontvangen de Nederlandstalige WordPress handleiding van WP Handleiding. WP Handleiding (www.wphandleiding.nl) is kennispartner van Blog Designs en mede daardoor kunnen wij aan al onze klanten de enige volledige WordPress handleiding die op de markt verkrijgbaar is gratis aanbieden.
Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief BTW.
Uw Blog Designs abonnement wordt aan het einde van de looptijd automatisch verlengd met de afgenomen abonnementsperiode. Indien u dus een abonnementsvorm per kwartaal heeft afgenomen, wordt dit aan het begin van een nieuw kwartaal automatisch verlengd met 3 maanden. De opzegtermijn is echter 1 maand, hierdoor ontvangt u dus bij vroegtijdig opzeggen het resterende bedrag retour.
De minimale looptijd van een Blog Designs abonnement is 1 jaar (12 maanden).
De opzegtermijn van elk Blog Designs abonnement is 1 maand na verloop van de minimale looptijd, hierdoor ontvangt u dus bij vroegtijdig opzeggen het resterende openstaande bedrag retour. Opzeggingen dienen per e-mail te worden verstuurd naar info@blogdesigns.nl voor het einde van de maand.
Als u gekozen heeft voor betaling per maand dan heeft u inderdaad de 1e maand afgerekend. Wij zullen u elke maand rond de 15e een nieuwe factuur sturen voor de komende maand. Zorg ervoor dat u deze voor het einde van de maand overmaakt om niet voor onvoorziene kosten te komen te staan.
Als u gekozen heeft voor betaling per kwartaal dan heeft u inderdaad het 1e kwartaal afgerekend. Wij zullen u elk kwartaal een nieuwe factuur sturen voor het daaropvolgende kwartaal. Zorg ervoor dat u deze voor het einde van de maand overmaakt om niet voor onvoorziene kosten te komen te staan.