Website laten maken door een professionele partner

Je wilt een nieuwe website laten maken en je bent op zoek naar een professionele partner die je deze website wilt laten maken. Hoe weet je nu welke partner de juiste is voor jouw wensen? Waarschijnlijk heb je al een lijstje met wensen en eisen in je hoofd zitten en anders kun je hier wat aan hebben:

 • Ik wil een website laten maken met een professioneel design
 • De website dient gebruik te maken van de nieuwste technieken
 • De website dient veilig te zijn
 • De website moet geen tienduizenden euro’s gaan kosten
 • Ik wil verschillende elementen integreren in de website zoals social media, video’s en afbeeldingen

kosten website laten makenWaarschijnlijk zijn een of een aantal punten uit bovenstaande lijst op jouw van toepassing. Hoe duidelijk deze wensen ook mogen zijn, toch lopen klanten vaak tegen een aantal problemen aan. Zo is het kennisniveau over websites scheef getrokken, waardoor de website partner je van alles wijs kan maken en je regelmatig een offerte toegestuurd krijgt waarvoor ze je website laten maken met een bedrag hoger dan vijf of zelf tienduizend euro. Dit komt omdat website partners weten dat de klant weinig tot geen verstand heeft van een website of een CMS systeem en daardoor ook een grote investering kan vragen.

Website laten maken door Blog Designs

Wij vinden dit echter een zeer slechte zaak en daarom ben ik samen met een aantal partners Blog Designs gestart. Wij bieden professionele websites aan die ook nog eens betaalbaar zijn. Je krijgt van ons geen vage schets, maar juist een live voorbeeld waar je al doorheen kunt klikken.

Wat houdt een website laten maken in?

Bij Blog Designs houdt een website laten maken in dat wij nagaan wat de wensen en eisen van een klant zijn, de klant geeft daarnaast aan welk design hij als basis voor het nieuwe ontwerp wil gebruiken. Vervolgens bouwen wij een eerste versie van de website en gaan wij na of wij op de goede weg zitten. De klant kan te allen tijde wijzigingen aangeven welke wij zullen doorvoeren. Wij vragen om input in de vorm van afbeeldingen, teksten en eventueel video’s, maar kunnen dit eventueel ook zelf verzorgen. Uiteindelijk komen we tot een website waar wij beide trots op kunnen zijn en leggen wij de klant uit hoe alles werkt zodat hij of zij zelf aanpassingen aan de website kan doen. Dit scheelt uiteraard ook weer geld aangezien de klant hiervoor geen bureau meer voor hoeft in te huren en als er vragen zijn dan neemt de klant gewoon contact met ons op en lossen wij het zo snel mogelijk op. Alle activiteiten op een rijtje:

 • Websitedesign
 • Online marketing
 • SEO en SEA campagnes
 • Microsites bouwen (backlinks)
 • Facebook, Twitter en LinkedIn pagina’s ontwerp en integratie
 • Onderhoud van websites
 • Hosting van websites
 • en nog veel meer, vraag ons naar de mogelijkheden

Wat kost een website laten maken?

Wat dit dan mag kosten? Door ons je website laten maken betekent niet dat je tienduizenden euro’s kwijt bent, zelfs het tegenovergestelde. Vanaf €500,- bouwen wij al een website. Voor deze prijs dien je zelf echter wel voor de inrichting van de website te zorgen. Wil je dit aan ons overlaten? Dat is prima, dan bouwen wij al een website voor je voor €1.000,-. Nog niet genoeg en wil je echt de top of de bill? Dan bouwen wij een website voor je vanaf €2.000,-. Hier zitten dan de meest ingewikkelde en grafisch gevorderde mogelijkheden in, maar we zitten gelukkig nog lang niet aan de tienduizenden euro’s! Dat noemen wij nou een betaalbare professionele website laten maken!

Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@blogdesigns.nlof bel naar 020 – 774 90 44.